NTS configuratorWelkom bij de NTS configurator. Het Norton Trunking systeem (NTS) is dé duurzame en flexibele lichtlijn. Ontworpen rond de laatste LED technologie, met een minimum aantal componenten, een zeer ruime keuze aan lensoptieken en razendsnel te monteren. Met dit overzichtelijke modulaire lichtlijnsysteem maakt u configuraties voor vrijwel elke toepassing. Van industrie en distributiecentrum tot retail en magazijn.  

Bespaar tot wel 80% energie
De nieuwe Norton NTS units met individuele lenstechnologie zijn zeer eenvoudig te monteren en zijn geschikt voor nieuwbouw en vervangingsprojecten. U bespaart met het NTS tot wel 80% energie. Door NTS-SU sensorunits toe te passen, kunt u zelfs nog meer besparen.

Snel en eenvoudig configureren
Met de online NTS configurator stelt u snel en eenvoudig uw Norton NTS lichtlijn samen. In een handomdraai heeft u een overzicht van alle benodigde materialen, van rails en units tot en met de ophangbeugels voor uw lichtlijnproject!

Met slechts enkele stappen configureert u één of meerdere lichtlijnen. Op basis van uw keuzes kunt u een PDF downloaden met een specificatie per lijn of een PDF met een totaaloverzicht.
 
Start configurator

Highlights Norton Trunking System 
  • Uiterst flexibel en overzichtelijk modulair lichtlijnsysteem
  • Razendsnelle, eenvoudige montage
  • De beste led- en drivertechnologie
  • Maximaal rendement (tot 205 lm/W), levensduur 100.000 uur
  • Kostenefficiënt, tot 80% energiebesparing t.o.v. T8/T5
  • Vele opties mogelijk (o.a. smart lighting)
  • Uit voorraad leverbaar
  • Geschikt voor logistiek en industrie tot retail
  • Op projectbasis: verpakkingsvrij leverbaar, tot 10 jaar garantie

Verpakkingsvrij leverbaar
Op projectbasis zijn Norton NTS lichtlijnen verpakkingsvrij leverbaar. Alle onderdelen van het NTS worden dan voorgemonteerd geleverd en zijn verpakt in kratten, zodat de installateur de NTS lichtlijn nog eenvoudiger kan monteren. Informeer naar de mogelijkheden.

Specifieke eisen voor uw project?
Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw lichtlijn? Neem dan contact op met onze lichtadviseurs via T 0348 - 471 734 of via info@norton.nl.

Onderdeel van het Norton lichtlijnprogramma
Het NTS is onderdeel van het Norton lichtlijnprogramma waartoe ook het alom bekende en breed toegepaste Norton NLS systeem behoort. Uiteraard is het Norton lichtlijnprogramma uit voorraad leverbaar.